Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Куди піти у Франківську напередодні свята Миколая

Завтра, 18 грудня, мешканцям Івано-Франківська пропонують відвідати майстер-клас, презентацію книги, гру, благодійний концерт та вистави.

Пише Інформатор.

  • Вистава “Чарівний сон”

Маленьке Ангелятко має заповітну мрію – стати Ангелом-хоронителем якоїсь дитинки. Для цього він робить багато добрих справ.
Одного разу Ангелятко цілу ніч збирало листи і малюнки для Святого Миколая, а під ранок зазирнуло у вікно хатинки, де жив хлопчик Івасик. А ні листа, а ні малюночка на віконечку не було… Мама хлопчика вже давно в лікарні, а тато приходить з роботи пізно, коли Івасик уже спить.
Ангеляткові стало дуже шкода хлопчика і він намалював йому гарний сон…

Авторка, режисерка-постановниця та музичне оформлення – Надія Деркач. Композитор – Віталій Маник.

Час: 12:00, 14:00

Місце:  Івано-Франківський академічний обласний театр ляльок ім. Марійки Підгірянки

  • Вистава “Золоте курча”

Казка-мюзикл для сімейного перегляду.

Ласкаво просимо у казковий світ, де Курочка Ряба є відомою інстаблогеркою Ґолді, суворі Ведмеді сумлінно працюють у службі охорони, а спритні Жаби ладні прийняти будь-який виклик, аби допомогти своєму кумирові – поету Вовку Сірому. Адже гламурна Леді Фокс використає увесь арсенал своїх лисячих хитрощів, аби змусити Вовка вкрасти для неї золоте яйце. Ця чарівна і дуже сучасна історія розгортається під світові хіти у виконанні живого оркестру. А відгуки про виставу свідчать про те, що вона є актуальною і цікавою як для дітей, так і для дорослих.

Квитки можна придбати за посиланням.

Час: 12:00

Місце: Івано-Франківський драмтеатр

  • Гра “Підземелля та Дракони”

Модерована гра для учасників 14+ років. Вхід — 150 грн. Для переселенців та ЗСУ участь безкоштовна.

Час: 14:00

Місце: вул. Курбаса 7 (кв.6)

  • Майстер-клас Lego-конструювання “Пригоди Санти”

Майстер-клас для дітей 5-7 років. Будуть конструювати веселого Санту та оленів на базі Lego Wedo 2.0. На згадку про майстер-клас діти отримають тематичну листівку з цікавими фактами про Санту та розмальовкою. Вартість уроку – 250 гривень. Для клієнтів Робоклубу – знижка -10%

Реєструватись можна за посиланням або номером: 0995439522.

Час: 15:00

Місце: Promprylad.Renovation

  • Благодійний акустичний вечір “Шелест”

Шелест – це благодійний вечір акустичної музики, на якому можна розслабитись і відчути тепло до реальних людей, адже буде проходити збір коштів на “бандеро-печі”, що будуть зігрівати, як наших військових, так і цивільних, оселі, яких постраждали внаслідок обстрілів.

Магію подію будуть створювати: Anna Yanush, Fialka, Vladislav Chernov, Julia Pynylo, Purple Dozer, Marta Yuziuk, Lasunka Bry, Yara, Karavaliza, Dasha Shadurska. Будуть, як і авторський матеріал, так і кавери.

Вхід: вільний донат (від 50 гривень). Потрібно заздалегідь зареєструватися.

Час: 17:00

Місце: МЦ “Параграф”, вул. Шевченка 57

  • Презентація книги Дмитра Чекалкина “Людський фактор”

Франківців і гостей міста запрошують на зустріч із українським перекладачем, дипломатом, шоуменом, генеральним директором рекламної агенції –  Дмитром Чекалкіним. Вхід вільний.

Час: 15:30 (годину перенесли)

Місце: Підземний Перехід Ваґабундо

  • Вистава “У джазі тільки дівчата”

Музична комедія.

Дія відбувається в США наприкінці двадцятих років під час сухого закону. Двоє друзів-музикантів, саксофоніст Джо й контрабасист Джері, перебувають у скрутному фінансовому становищі й шукають роботу. Їм трапляються дві вакансії в джаз-ансамблі на період виступів у Флориді, однак ансамбль жіночий….

Квитки можна купити на сайті.

Час: 18:00

Місце: Івано-Франківський драмтеатр

 

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору