Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У центрі Франківська збирають гроші на автівку для ЗСУ

Сьогодні, 23 грудня, в центрі Франківська продають смаколики й збирають кошти на авто для ЗСУ. Ярмарок триватиме до 17-18 години.

Пише Інформатор.

Зараз ми проводимо благодійний ярмарок, збираємо кошти для нашого побратима, співчлена організації, Пельмень його кличка, який зараз знаходиться на східному напрямку, збираємо йому гроші на авто. Це вже виходить третій ярмарок, попередні два були в березні й квітні, зібрали загалом 50 тисяч гривень. На цей ярмарок старалися залучити більше всякої продукції, тобто виходить 9 бізнесів нам надали її й плюс волонтери. Зараз очікуємо зібрати принаймні 15 тисяч, щоб трошки покрити його збір“, — каже Юлія Вацеба, представниця ГО “Фундація регіональних ініціатив” й організаторка сьогоднішньої акції.

Степан Зарицький, фандрейзер ярмарку й представник ГО “Фундація регіональних ініціатив” розповідає, що до події готувалися зазадалегідь, адже це справді велика робота. На своїй позиції хлопець домовлявся з бізнесами, які й надали продукцію за рекламу. Він каже, що основна мотивація бізнесів — саме долучитися до допомоги ЗСУ.

Команда волонтерів поділила між собою обов’язки: хтось займався піаром, хтось допомагає на самій події як касир чи продавець. Вони розповідають, що люди, за досвідом попередніх ярмарків, нерідко дають більше коштів, ніж вартує той чи інший смаколик.

Читайте також: У Франківську підбили підсумки акції “Російську книгу здай – перемогу наближай”

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору