Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

Розбили фури: стан дорожнього покриття на вулиці Василя Сліпака в Івано-Франківську

Дороги в Івано-Франківську – болюча тема для містян. Ви можете йти містом і побачити дві вулиці. Одна буде зі зробленим асфальтовим покриттям, а на іншій дорога нагадуватиме острівці безпеки з дитячої гри “Підлога – це лава”. Другий варіант – на вулиці Василя Сліпака.

Інформатору написали мешканці Франківська про те, аби ми поїхали і побачили стан дорожнього покриття нам вулиці. Відверто кажучи, та дорога потребує капітального ремонту.

 

Фотографуючи розбите дорожнє покриття, ми познайомилися з місцевим, який живе на цій вулиці з 1979 року. Він розповів нам, що ця дорога востаннє була капітально відремонтована у 2003-2004 роках.

За його словами, на цій вулиці є завод, до якого щодня курсували фури. Вони були настільки перенавантажені, що чоловік декілька разів ремонтував власну оселю від тріщин:

“Дорогу розбили до такого рівня… В мене хата і я їй 4 рази робив аварійний ремонт. І це не одна моя хата така… “

З його слів, дорогу розбили саме ці вантажівки. Він каже, що мешканці вулиці кілька разів збирали підписи і зверталися до міськради. Ті в свою чергу робили таке:

“Ставили знак перед вулицею. Там поліція чергувала і якийсь період часу фури штрафували. Проте знак постояв тиждень, і почалося все заново”.

Ситуація з цим дорожнім покриттям дійсно вартує бути кращою. Інформатор сподівається, що міська влада зробить все можливе для капітального ремонту цієї дороги. Однак це станеться в кращому випадку після перемоги України, бо під час війни капітальні ремонти реалізувати неможливо.

Читайте також: Стан дороги на вулиці Полковника Андрусяка | фоторепортаж

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Артем Тригуб

Нагору