Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Як зустріти новий рік Кролика, щоб надалі пощастило?

Цього року за східним гороскопом настане рік Чорного Водяного Кролика. Проте, щоб рік приніс лише хороші новини, треба постаратися.

Інформатор підготував для вас ключові поради.

Головне правило новорічного столу – жодної кролятини. Треба зготувати такі страви, які сподобаються травоїдному символу року та не образять його. Тому краще обрати рецепти страв, де є зелень, свіжа капуста, морква, ягоди, злаки та яблука. Проте готувати лише вегетаріанські блюда не варто і відмовлятись від м’яса теж. Доречними будуть курятина, індичка, та не забувайте про рибу.  Також варто наголосити, що кролик не полюбляє різкі запахи, тому краще відмовитись від пряних приправ та часнику.

Звичайно одяг кожен обирає в залежності від власних вподобань, бюджету та настрою. Головне щоб було зручно та подобалося вам. А от кольори варто обережно обирати. Чорний – відповідає символу року Чорного Кролика. Синій – колір водяної стихії. Також чудово підходять однотонні відтінки рожевого, оливкового, блакитного, білого та зеленого.

До теми: Що в наступному році нам принесе Чорний Водяний Кролик чи Кіт.

Чорний Кролик цінує скромність, тому не варто обирати яскраві наряди кислотних кольорів. Також уникайте натурального хутра, прикрас у вигляді тварин та анімалістичних візерунків.

Саме свято варто відзначати спокійно та пристойно у колі сім’ї та близьких друзів, адже символ року дуже спокійна, мирна та ласкава тваринка. Тому зайвий пафос справді буде зайвим і недоречним.

Через війну в нашій країні саме таке стримане святкування буде дуже доречним, адже багато українців втратили рідних, або ж вони зараз захищають Україну та нас із вами. Тому варто з повагою та розумінням поставитись до всіх святкувань. Також варто додати, що за східним гороскопом Новий рік настане 22 січня 2023 року.

А ще не забудьте загадати правильне бажання в новорічну ніч. Напевно в усіх українців воно одне найбільш бажане – Перемога!

Валентина Вінковська

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору