Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Подорож франківськими ямами за рік | добірка проблемних доріг у місті

Сьогодні, 1 січня, ми продовжуємо згадувати про те, що сталося вже в минулому році. Як завжди актуальною темою для мешканців Івано-Франківська є стан доріг. Багато з них потребують часткового ремонту, а деякі — капітального.

Про найбільш дискусійні дороги згадує Інформатор.

Ямковий ремонт не допомагає вулиці Новій. За словами керівника “Муніципальної дорожньої компанії” Віталія Бурка, треба – капітальний. Але через війну зробити цього зараз не можна. Тож поки вулиця виглядає так:

У цьому матеріалі ми зібрали ями на вулиці Трачів, Симиренка, Полотнюків, Коломийська та Радіщева. Кожна яма там — унікальна. Десь глибокі, переповнені водою, а десь дрібні, але густо всіяні. Побачити їх ви зможете за посиланням.

Це матеріал про велику яму, яку вже починали ремонтувати, але не встигли через початок снігів. Яму можна знайти на вулиці Хоткевича, 44Г. Мешканців району давно це турбує ця проблема, адже перейти ділянку важко, а навколо ще й постійно болото. Проте поки ситуація зі станом дороги залишається незмінною.

Це історія про ремонт вулиці Бельведерської, який наче й завершився, але ями все одно на дорозі залишилися. Кращого стану бажав і тротуар. Хоч ями частково залатали, втім проблему до кінця не виправили.

Нова вулиця — нові ями. Знаходиться вона на районі Софіївка поблизу Вінницької та Пстрака. Вулиця зовсім невелика, чого не скажеш про ями. Дорога була притрушена снігом, а калюжі на ямах підмерзли. Вулиця потребує ремонту чи хоча б латання.

Хоч новина і не про ями, але теж викликала хвилю коментарів серед читачів Інформатора. На початку грудня ми писали, що навпроти будинку №5 на вулиці Гординського посеред дороги  “розташувався” зламаний наполовину люк. Половинки люка бракувало посеред проїжджої частини. Але цього ж місяця ситуацію виправили та замінили поламаний люк на новенький.

Читайте також: Мер, мурал, МП: найгучніші скандали Франківська за рік

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору