Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Куди піти у Франківську 4 січня?

Завтра, 4 січня, франківців запрошують на виставку сучасного мистецтва, концерт і в театр.

Пише Інформатор.

12.00 — Вистава “Золоте курча”

Ця чарівна і дуже сучасна історія розгортається під світові хіти у виконанні живого оркестру. А відгуки про виставу свідчать про те, що вона є актуальною і цікавою як для дітей, так і для дорослих. Режисер-постановник — Ростислав Держипільський.

Квитки можна придбати за посиланням або в касі театру

Локація: Івано-Франківський драмтеатр

12.00-19.00 — Виставка “Лінійність. Ілюзія маневру”

Віталій Гоцанюк — 21 річний художник та дизайнер з Франківщини. Основним медіумом Віталія є кириличний шрифт. Розвиває шрифти в різних техніках та практиках, починаючи з каліграфії, закінчуючи створенням цілісних шрифтових рішень.

На думку Віталія, шрифти є недооціненим інструментом вираження та комунікації: “Самі шрифти можуть мати різний характер, передавати відчуття часу, задавати чи міняти контекст, візуалізувати та фіксувати інформацію. Форма шрифтів нерозривно пов’язана з культурою, тому я можу використовувати їх для вираження власних ідей чи переживань”.

Локація: Асортиментна кімната

18.00 — Вистава “Коляда та й плєс… Ізпрежди віка…”

Феєрична коляда-притча про те, що є основою нашого життя на землі, про те, що єднає людей у народ і дає світлу Різдвяну надію на єдність у любові, як і було задумано Богом з початку віків.

Рідкісні автентичні та відомі, усіма улюблені колядки, плєси, стародавні обряди та містична історія Різдва у виконанні акторів театру занурять вас в атмосферу свята, змусять посміхнутися та замислитись над вічним. Режисер — Ростислав Держипільський.

Квитки можна придбати за посиланням або в касі театру

Локація: Івано-Франківський драмтеатр

19.00 — Концерт “The Sounds of Christmas”

У виконанні оркестру та хору звучатимуть композиції з “Сам удома”, “Різдвяна історія”, “Гаррі Поттер”, “Полярний експрес”, “Едвард руки-ножиці”, “Чарлі та шоколадна фабрика”, “Крижане серце 1-2”, “Кошмар перед Різдвом”, “Нарнія”, “Золотий компас”, “Клаус”, “Ґрінч”, “Доктор Хто”, “Красуня та чудовисько” — це та ще більше у найкращій підбірці різдвяних саундтреків.

Квитки можна придбати за посиланням.

Локація: Івано-Франківська обласна філармонія

Читайте також: Дитяча екологічна станція запрошує маленьких франківців на майстер-класи

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору