Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Куди піти франківцям у четвер?

Завтра, 5 січня, жителі й гості Франківська можуть відвідати уроки кераміки, три виставки й творчу містерію.

Розповідає Інформатор.

12.00-19.00 — Лінійність. Ілюзія маневру

На стінах галереї — тексти, що утворюють лінії та задають певний словесний вектор, та експериментальні полотна. Глядач може маневрувати від слів на стінах до робіт. Цим проєктом художник пропонує простір для осмислення досвіду проживання війни.

Локація: Асортиментна кімната

12.00-19.00 — Автонім

Виставка мультидисциплінарного художника Вольта Агапєєва «Автонім» про трансформації і час хаосу, представлена графічними роботами.

Локація: Асортиментна кімната

15.00 — Заняття з кераміки для дітей

Заняття з кераміки для дітей — це цікаво проведений час, окрім творчих здібностей, робота з глиною розвиває дрібну моторику, що є корисним для розвитку дитини. Вартість — 150 гривень, реєстрація в приватних повідомленнях.

Локація: вул. Степана Бандери, 1

16.00 — Звитяжці. Літературно-поетичне відкриття виставки

Літературно-поетичний вечір та відкриття виставки портретів військових, які не повернулися з війни. Богдан Томенчук — поезія. Ольга Деркачова — проза, Ірина Чмелик — рисунки на пам’ять про героїв які загинули від нападу окупантів. Благодійний захід на допомогу ЗСУ.

Локація: Підземний Перехід “Ваґабундо”

17.30 — Вечори кераміки

Вечори кераміки — це час для самостійного створення керамічного виробу від початку до кінця. Заняття для дорослих (16+ років). Вартість — 200 гривень, реєстрація в приватних повідомленнях.

Локація: вул. Степана Бандери, 1

19.00 — Містерія сотворчості

Ми, Олександр Хоменко (майстер особливих прикрас ЗНАКИ ВСЕСВІТУ) та Вероніка Левицька (художниця енергетичних картин, Маурея), запрошуємо на зустріч, де ми проведемо містерію взаємодії з нашими творіннями — інструментами сили. Це будуть полотна-портали, та прикраси-артефакти, при взаємодії з якими ми відправимось в подорож до глибинних та базових станів нашого єства, доторкнемось до сакральної гармонії буття” — пишуть організатори. Вартість — 200 гривень, запис у телеграм (+380978898929 Олександр Хоменко).

Локація: Площа Ринок, 14, 3 поверх

Читайте також: Як вимикатимуть світло на Прикарпатті 5 січня

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору