Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Був п’яний і втік з місця аварії: поліція затримала винуватця ДТП в Угринові

Вчора на Тисмениччині нетверезий керманич травмував чоловіка та втік з місця події. Приблизно за годину правоохоронці встановити особу порушника й затримали його.

Пише Інформатор із посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

9 січня о 19 годині на лінію «102» надійшло повідомлення про автопригоду з постраждалими в селі Угринів. На місці поліцейські з’ясували, що водій автомобіля Peugeot 508 рухався дорогою Н-09 сполученням «Мукачево-Львів», не обрав безпечної швидкості руху й наїхав на 28-річного місцевого мешканця. Той переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переході. Після наїзду водій з місця події втік. У результаті ДТП пішохода з травмами госпіталізували.

Поліцейські негайно розпочали пошук керманича та транспортного засобу. Менш аніж за годину вони розшукали автомобіль та 24-річного водія, місцевого мешканця. Порушника затримали на одній із вулиць Івано-Франківська, де він намагався покинути автівку.

Керманича освідчили на стан сп’яніння, результат – позитивний (1.64 проміле). Поліцейські затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України й вилучили автомобіль, який мав явні ознаки дорожньо-транспортної пригоди.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 -1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення йому підозри та обрання судом запобіжного заходу.

У поліції наголошують кожному учаснику дорожнього руху: якщо сталась аварія – не залишайте постраждалих, негайно телефонуйте медикам та правоохоронцям. Пам’ятайте, завідоме залишення без допомоги людини, яка перебуває в небезпечному для життя стані, є злочином.

Читайте також: В Угринові водій збив людину і втік — свідченння очевидців

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору