Ціни на продукти змінюються чи не щотижня. А яка ситуація з вартістю продуктів на ринку Івано-Франківська?
Тому Інформатор побував на ринку міста і дізнався для вас актуальні ціни.
Почнемо з зелені:
Вартість петрушки – 10 грн/пучок.
Зелена цибуля – 12 грн/пучок.
Вартість овочів така:
Редиска коштує 20 грн/пучок.
Хрін коштує 15 грн/штука.
Перець коштує 140 грн/кг.
Кілограм томатів можна придбати за 48, 85, 100, 120 грн/кг.
Капусту можна купити 15, 25 і 38 грн/кг.
Кілограм цибулі вартує від 32 до 35 грн/кг.
За кілограм моркви просять від 26 до 32 грн/кг.
Картопля, в середньому, коштує 9 грн/кг.
Буряк вартує 15 та 20 грн/кг.
Переходимо до фруктів:
Мандарини продають за 55, 67.90, 70, 75, 77, 80 грн/кг.
Ананас можна придбати поштучно. Його вартість 120 та 175 грн/штука.
Гранат вартує 50, 100 та 120 грн/кг.
Виноград вартує 150 грн/кг.
Кілограм бананів коштує 85 грн.
Яблука в середньому вартують 15 грн/кг.
Риба:
Хек аргентинський вартує 140 грн/кг.
Скумбрія морожена – 135 грн/кг.
Гриби
Шампіньйони вартують від 60 до 80 грн/кг.
І наостанок – яйця:
Їх продають поштучно. Яйце можна купити за 6.7- 7.2 грн.
До теми: Індекс борщу: яка його вартість у Івано-Франківську?
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Артем Тригуб