Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Волонтерська мистецька крамничка: ваші гроші можуть допомогти купити автомобілі для ЗСУ

Нещодавно ГО “Громадська ініціатива Галичини” створили волонтерську крамничку, в якій можна купити унікальні прикраси, мистецькі вироби художника-графіка Нікіти Тітова і ще багато чого цікавого.

Інформатор дуже хоче вам про них розказати.

Основним напрямком громадської організації є допомога військовим, а саме – придбання для наших бійців автомобілів.

Як зазначають засновники Громадської ініціативи Галичини, автівка на фронті – розхідний матеріал. Тому машини на передовій треба постійно.

Для того, аби люди могли не просто жертвувати кошти, а й щось за це отримувати, засновники вирішили створити волонтерську мистецьку крамничку GIG Shop. Магазин налічує чимало унікальних товарів, як от наприклад намисто “Трипілля”.

Або ж не менш унікальна українська хатня ікона “Розп’яття”

А якщо ж ви фанат браслетів, то й такі вироби представлені у крамниці. Наприклад браслет в етно-стилі:

Нещодавно волонтери організації розпочали співпрацю з художником-графіком Нікітою Тітовим, для якого після початку повномасштабного вторгнення, Івано-Франківськ став новим домом. Він створює актуальні та важливі плакати, які видрукувані на шоперах, календарях, листівках, картинах та постерах. Їх також пропонують купити у крамниці.

Усі кошти, виручені з продажу виробів, будуть направлені на придбання автівок для бійців на передовій. Тому Інформатор лишає посилання на крамничку у Facebook та сайт.

До теми: На благодійному аукціоні графіки Нікіти Тітова виручили 265 тис грн.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору