Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У київському госпіталі помер Герой із Прикарпаття

Від травм, отриманих внаслідок ворожого обстрілу, у лікарні помер прикарпатський воїн Тарас Луцишин.

Пише Інформатор із посиланням на Рогатинську МТГ.

Коли на футбольному полі “Блєх Арени” зі спини бачив гравця з четвіркою на формі, знав: “Тарас Луцишин у строю”. Останнім часом любив 4-ку, можливо, вважав її щасливою. Але щоб ФК “Путятинці” зіграли достойну гру і перемогли – талісмани були непотрібні. Достатньо, щоб на поле з командою виходив ВІН. Активний, наполегливий, завжди у всьому справедливий і небайдужий“, – пишуть на сторінці МТГ.

Боєць помер в одному з київських госпіталів сьогодні, 18 січня. Тарас Луцишин був командиром взводу 1-ї навчальної механізованої роти 1 навчального механізованого батальйону. Важкі поранення отримав 4 січня 2023 року внаслідок мінометного обстрілу населеного пункту Кліщіївка Донецької області.

Народився загиблий Герой 16 листопада 1978 року у с. Путятинці. До 8-го класу навчався у сільській школі. Здобув освіту в Івано-Франківському фізико-технічному ліцеї та з відзнакою закінчив Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу. Був кваліфікованим інженером-геологом. Працював на підприємствах газовидобувної галузі.

У житті мав два головні захоплення – сім’ю та футбол. І це відчувалося, адже рідних огортав своєю любов’ю, турботою і підтримкою. Футбольну справу – розвивав з великим натхненням. Останній час мешкав з дружиною та двома діточками у м.Стрию. Мало не щовихідних навідувався в Путятинці, допомагав батькам“, – йдеться в некролозі.

У Тараса залишились батьки, дружина Уляна, син Данило та дочка Діана, брат Андрій з сім’єю.

Вічна пам’ять Героєві!

Читайте також: Помер Герой України Мирослав Симчич

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору