Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Привласнив бюджетні кошти. Справа екскерівника технагляду в суді

На Франківщині прокурори передали до суду справу щодо екскерівника технагляду Управління капітального будівництва в області. Він разом з директором приватного підприємства привласнив бюджетні кошти. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу обласної прокуратури. за фактом заволодіння бюджетними коштами при будівництві амбулаторії на Прикарпатті

Підсудному інкримінують пособництво у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем та  службове підроблення.

Так, обвинувачений здійснював технагляд за будівництвом амбулаторії у Рожнятівському районі. Спільно з директором приватного підприємства привласнив понад 202 тис. грн. Керівник технагляду підписав надані підрядником неправдиві відомості щодо фактичного обсягу та вартості виконаних робіт. Підприємство безпідставно отримало бюджетні кошти.

Для виконання будівельних робіт на рахунки підприємства з червня 2019 по серпень 2020 року з бюджету було перераховано понад 8,7 млн грн., а виконано робіт на 8,5 млн грн.

За вказане правопорушення передбачено обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору