Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

“Живемо в місті, а виходить, що в селі”: дорожні проблеми на вулиці Хриплинській в Івано-Франківську

Декілька днів тому в коментарях до нашої дорожньої рубрики написали про ще одну місцину в Івано-Франківську, де дорожнє покриття бажало б бути у значно кращому стані. 

Інформатор вирушив туди, аби побачити все на власні очі.

Нам розповіли про те, що така “картина” знаходиться на вулиці Головатого. Відповідно автівка заїжджає на цю вулицю і одразу опиняється в калюжі, яка показана на фото. Однак це ще “квіточки”.

“Ягідки” чекали нас під час того, як ми їхали дивитися на цю дорогу вулицею Микитинецькою, яка переходить у Хриплинську.

Як розповів нам житель вулиці Хриплинської Володимир, він придбав тут будинок у 2002 році і з того часу тут не було жодних змін у стані дорожнього покриття:

“Час від часу цю проїжджу частину прогортають грейдером. Вона дуже в жахливому стані. Зараз, можна сказати, її добили ще більше через те, що тут поруч гаражний кооператив. Ніхто це абсолютно не ремонтує. Я вже хотів звертатися напряму до Марцінківа, аби він вже щось вирішував. Бо діти приходять зі школи в болоті. Не пройти, не проїхати абсолютно. Коли взимку тут замерзає, то легкові машину проїжджають і відривають бампери”. 

Інформатор сподівається, що міська влада та комунальники Франківська зможуть вирішити цю проблему. А поки люди сподіваються на краще.

До теми: Стан дороги на вулиці 24 Cерпня.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору