Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Чи будуть відключати все місто, щоби забезпечити соціальну справедливість

Під час щотижневого ефіру міський голова Руслан Марцінків сказав, що не може виконати розпорядження Ради Оборони й слідкувати за справедливістю вимкнень. Натомість він запропонував свій варіант: вимикати одночасно все місто, включно з підприємствами й закладами.

Інформатор із посиланням на коментар технічного директора “Прикарпаттяобленерго” Олега Сеника розповідає, що ж робитимуть.

“Напевно голові видніше, може він чи не може це організувати. Якщо не може — ну, значить не може, значить буде переглядатися це рішення Ради Оборони і будуть прийматися інші рішення, в тому числі вимикати все. Тоді доведеться вимикати лікарні, в останню чергу би хотілося вимикати лікарні. Котельні також, хоча зараз температура така, що немає такого навантаження на теплові мережі, може дійсно можна вимикати. Ми цю всю пропозицію таку обдумаємо і я думаю, що це буде предметом розгляду на якомусь із чергових засідань Ради Оборони”, — пояснив Олег Сеник.

До слова, сьогодні на Прикарпатті світло обіцяли не вимикати, але потім рішення змінилося. У чому причина, читайте в матеріалі:

Чому сьогодні на Прикарпатті вимикають світло

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору