Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Піар-хід чи благородна мета: Тіна Кароль випустила колекцію одягу на підтримку жінок у ЗСУ

Вчора, 25 січня, в свій день народження, співачка Тіна Кароль випустила колекцію одягу спільно з брендом OnebyOne. Частину коштів із продажу патріотичних светрів, суконь і колгот спрямують на закупівлю термоодягу для наших захисниць. 

Як реагують соцмережі, дослідив Інформатор.

“Ми віддаємо шану героям, завдяки яким ми вільні творити нашу історію та розвивати рідну країну. А частину коштів, отриманих від продажу колекції TinaKarol x OnebyOne, буде передано на придбання термоодягу для жінок, які служать в ЗСУ”, — так співачка розповіла про капсульну колекцію Vogue Ukraine.

Початок продажів вона оголосила на своїй інстаграм-сторінці, де й поділилася частиною промо-фото. На них ми бачимо светри, сукні, балаклави й колготи з двома принтами. Перший — паперовий журавлик із японської легенди про тисячу журавлів. На цю ідею Тіну надихнула історія дівчинки, яка стала жертвою ядерного бомбардування Хіросіми й майструвала цих пташок-орігамі з надією на одужання. Другий принт — абревіатура “ЗСУ”.

З одного боку, мета колекції справді благородна — збір коштів на необхідну для наших жінок-військових термобілизну. Також такий збір підвищує й видимість жінок в українській армії, зокрема на передовій. Це, безумовно, добре.

Проте з іншого боку, далеко не всі оцінили ідею надрукувати абревіатуру “ЗСУ” на колготах й інших речах. Виникає питання того, наскільки доречно з боку творчого тандему, які не є військовими, випускати речі на межі бренду Збройних Сил (а вони й справді вже встигли стати таким собі брендом) і бренду особисто Тіни Кароль. Про спробу піару й згадують у твіттері.

Питають також, у чому сенс організовувати збір саме за схемою “частина прибутку на благодійну мету”, яку сьогодні направду використовують чи не всі свідомі підприємства різного масштабу — мовляв, швидше й ефективніше можна було б просто зібрати кошти на термоодяг для захисниць.

Безумовно, є й ті, хто таку ініціативу підтримують, тож без покупців колекція не залишиться. Також не можна не згадати той факт, що Тіна Кароль займається благодійністю не вперше: до прикладу, нещодавно її благодійний фонд зробив внесок у передачу Україні 500 генераторів із Японії.

Читайте також: Вертеп і творчий майстер-клас: у бібліотеці імені Івана Франка провели “День добра”

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору