Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Більшість шкіл області вже відновили навчання — директор Департаменту освіти ОДА

Сьогодні, 31 січня, відбулася щотижнева онлайн-нарада начальниці обласної військової адміністрації Світлани Онищук з головами РВА, тергромад, керівниками структурних підрозділів ОДА, правоохоронних органів та територіальних органів міністерств, інших ЦОВВ. На ній обговорили початок навчального семестру в школах.

Пише Інформатор.

Так, Віктор Кімакович, директор Департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА розповів, що за попередній рік вдалося створити 5 опорних шкіл в області. Також збільшується кількість дітей із особливими потребами.

Станом на сьогодні 329 закладів дошкільної освіти вже відновили навчання. також діти пішли до школи в усіх громадах області окрім Івано-Франківської ТГ і ще двох громад. У школах, де є укриття, діти навчаються очно. Якщо створити безпечні умови неможливо, заняття проводять онлайн.

Голова Івано-Франківської ОВА зазначила, що необхідно працювати над тим, аби кожна школа мала якісне укриття. Це питання обговорюватимуть із директором Департаменту освіти.

Читайте також: У Франківську обіцяють покращити ситуацію з укриттями в школах

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору