Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Організаторів “п’яних вечірок” залишили під вартою на час слідства

Організаторів “п’яних” вечірок Андрія Ярину та його друга Ярослава Домбровського залишили під вартою до 1 квітня без права внесення застави. Запобіжний захід їм обрав сьогодні, 3 лютого, Шевченківський райсуд Києва.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Суспільне.

19-ти річний Андрій Ярина був ведучим трансляцій “вечірок”, де глумилися над дівчатами. Хлопець родом із Хмельницької області. Звинувачення у ґвалтуваннях він відкидає.

Прокуратура наполягала на утриманні хлопця під вартою й просила суд не випускати його під заставу. Під час обшуку у кишені Ярини знайшли 4000 тис. доларів.

“Підозрюється у розповсюдженні відео порнографічного характеру. Він з хлопцями знімали відео дівчат у непритомному стані, далі розповсюджували у телеграм-каналі. Підозрюваний може переховуватись, може знищити речі та документи, які потрібні слідству. Ярині необхідно обрати запобіжний захід — тримання під вартою”, – сказав один із прокурорів.

До теми: До 7 років в’язниці загрожує організаторам “п’яних вечірок”, які глумилися над дівчатами.

Адвокат підозрюваного Олег Охман справу назвав політичною. За його словами, оголошення про підозру і проведення обшуків відбувалися з порушеннями. І додав, що від потерпілих дівчат заяв не надходило.

Ярослав Домбровський теж залишатиметься під вартою. Прокурори сказали, що він мав речовину, схожу на наркотики, однак це має довести слідство. Хлопець навчається в Тернополі. Адвокат сказав, що той не мав доступу до Telegram-каналу, ніде не зафіксовано, що робив фото. Батьки виявили бажання внести заставу.

“Нікого не знімав, я не маю доступу до соцмереж. Участь вечірках — єдине, де брав участь. Я до нікого не ліз, нікому нічого поганого не зробив”, — сказав Ярослав Домбровський.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору