Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Неділя — вдалий день, щоб піти в кіно | розклад сеансів в кінотеатрі “Космос”

Якщо ви ще не придумали, що робити у вечір неділі, радимо вам влаштувати перегляд фільмів. Та щоб не сидіти весь день вдома, можна купити квиток на сеанс до кінотеатру, покликати своїх друзів чи близьких та гарно відпочити перед початком робочого тижня.

Радить Інформатор.

Вибір жанру фільмів в Івано-Франківську доволі широкий. У кінотеатрі “Космос” сьогодні в обід та ввечері будуть показувати комедію, трилер, драму, пригоди та біографію. Є кінострічки для дорослих і дітей.

До прикладу, хорошим варіантом для сім’ї стане пригодницька комедія “Астерікс і Обелікс”: Піднебесна імперія”. Це французька кінострічка, події в якій відбуваються у 50-му році до нашої ери.

“Імператриця Китаю щойно була ув’язнена після державного перевороту, спровокованого Ден Сінг Квіном, князем-зрадником. За допомогою фінікійського купця Фіналтезіса та вірної охоронниці Май Вей, єдина донька імператриці принцеса Сас-Ї втікає до Галлії, щоб попросити допомоги у двох доблесних воїнів Астерікса та Обелікса, які наділені надлюдською силою завдяки чарівному зіллю.

Два наших нерозлучних героя з радістю погоджуються допомогти принцесі врятувати її матір і звільнити країну. І так починається велика подорож і пригоди на шляху до Китаю. Але Цезар і його могутня армія, спрагла нових завоювань, теж прямують до Піднебесної імперії…”, — йдеться в описі фільму.

Початок сеансу о 15:00. Вже за годину покажуть “Нестримне весілля”, де в головних ролях зіграли Дженніфер Лопес і Джош Дюамель. Вікове обмеження 16+. Це кіно про екстравагантне весілля, яке може бути зірване через злочинців. Тож як молодята вийдуть із ситуації — дізнавайтеся на сеансі.

О 17:10 покажуть українсько-польський фільм “Щедрик”. Це стрічка про Другу світову війну, окупацію та долю сім’ї. А якщо ви полюбляєте трилер — радимо відвідати кіно американського виробництва “Стукіт у двері”. Сюжет триматиме вас у напрузі, адже розгортається він навколо дівчинки та її родини, що просто хотіли поїхати на відпочинок, а натомість опинилися в заручниках.

Завершить вечір неділі о 19:20 біографічна драма “Корсет”. Це кіно про моду, владу, кохання та імператорські часи.

Більше інформації дізнавайтеся на сайті. Квитки можна забронювати за номерами телефонів: 050 433-14-05, 050 433-14-06, або за посиланням.

Інформатор бажає вам гарного завершення вихідних!

Фото взяте з відкритих джерел. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору