Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Шашлик із ведмедика й інші дива дизайну: валентинки, до яких є кілька питань

До Дня закоханих лишається тиждень — час обирати подарунки для близьких. Проте деякі дизайни валентинок викликають непереборне бажання запитати “Чому?”. 

Сьогодні Інформатор пропонує вам глянути на кілька таких листівок.

Почнемо з того, що буде стосуватися чи не всіх валентинок у сьогоднішній добірці. Вони, мабуть, розраховані на людей із дуже хорошим зором, адже формат більшості з них менший за долоню (що видно із фото), тож прочитати написане на них — той іще квест.

У наступному прикладі виникає резонне питання “Як це читати?” — за логікою, горизонтально, як будь який текст. Проте ця листівка складається в об’ємне серденько й читати привітання зліва направо не зовсім зручно, якщо її не розкладати повністю.

А зовні вона схожа на типовий мем із твіттера, між іншим. Або ж на класичну листівку з вайбер-чату.

Ось тут текст прочитати можна, знову ж таки, якщо не зламаєте очі. Тло з текстурою, декоративний шрифт, ще й червоним по рожевому — так можна писати таємні послання й не боятися про їхню безпеку.

Й ще до теми декоративного, проте, на жаль, не зовсім читабельного шрифту:

Масштаб листівки й цієї композиції — якісь зовсім різні величини, які чомусь перетнулися. Що з цього вийшло — ось така маленька, зате дуже яскрава й не дуже розбірлива візуальна каша.

А тут каша ще й із блискітками — вийшло незрозуміло, але дуже святково.

Тут все могло б бути відносно непогано, проте з цими художніми ефектами купідончик скидається на мармуровий надгробок. Що ми маємо на увазі, можна зрозуміти з наших фоторепортажів із циклу “Франківський некрополь” (перша, друга, третя й четверта частина).

Ну й наостанок не зовсім валентинка, проте декор із цього ж відділу. Якщо хочете зробити ваш букет чи торт для коханої людини більш святковим, можете встромити в нього такий гарний шашличок із ведмедика. Чому ведмедя насадили на палю й чому це романтично — ми не знаємо, проте будемо раді почитати ваші версії в коментарях на нашій фейсбук-сторінці.

Читайте також: “Чортова” або “Відьмова” гора: історія пагорба в парку Шевченка, що оповита легендами

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору