Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Ямницька громада отримала від поляків приціли, генератор та медикаменти

Нещодавно Ямницька громада отримала від поляків гуманітарний вантаж – три коліматорні і два тепловізійні приціли для зброї, генератор, медичні засоби, консерви та засоби гігієни.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу Ямницької ТГ.

Ямницьку ТГ відвідали партнери – війт ґміни Свьонтки Славомір Ковальчик разом з координатором ґміни з питань спорту Каролем Тухевічем.

У межах міжнародної співпраці польські друзі передали для вогнеборців пожежної частини обладнання – шланги для мотопомп (моторних насосів) Bezalin W 75-20-ŁA та W 52-20-ŁA.

“Ямницька територіальна громада щиро вдячна ґміні Свьонтки за надану суттєву допомогу в умовах складного воєнного періоду. Усе це спрямовуємо для наших військових та всіх потребуючих. Переконаний, саме завдяки консолідації зусиль, підтримці й міцному партнерству з нашими іноземними друзями Україна обов’язково вижене окупантів зі своєї землі”, – зазначив сільський голова Роман Крутий.

Партнерські відносини Ямницької територіальної громади та ґміни Свьонтки Ольштинського повіту Вармінсько-Мазурського воєводства Республіки Польща тривають майже п’ять років.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору