Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

“Кожен день має бути днем єдності”: як у Франківську провели патріотичний флешмоб

Сьогодні, 16 лютого, містяни, переселенці й студентська молодь зібралися біля Ратуші, щоби влаштувати патріотичний флешмоб: стати у формі державного герба України. 

Пише Інформатор.

На заході, за словами Мар’яни Циганин, керівниці відділу молодіжної політики Департаменту молодіжної політики Івано-Франківської міської ради було близько 50 внутрішньопереміщених осіб і близько 30 активних студентів. Людей залучали через соцмережі й університетські спільноти.

Масові заходи зараз трішки тривожно проводити, адже час такий, сьогодні було дві тривоги. Тому ми вирішили не на кожну святкову подію щось організовувати, а розпочати перед рядом таких подій. 19 числа буде День державного герба України, 20, на жаль, така не дуже радісна дата, День Героя Небесної Сотні, 21 — День рідної мови, 24 — річниця вторгнення росії в Україну. Минулого року 16 числа був День єдності Українського народу. Ми вирішили, що будь-який день має бути Днем єдності українського народу. І хоч сьогодні це не є згідно указу свято, але нічого не заважало нам зібратись. Це була ініціатива молоді, молодіжної ради нашої, провести щось, що дозволить на короткий час, але зустрітися всім ще раз, щоб це мало патріотичний елемент, щоб дозволило людям поспілкуватися, обмінятися ідеями“, — розповідає про флешмоб Мар’яна.

Читайте також: “Солодка” виставка у Івано-Франківську | фоторепортаж

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору