Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Як у ратуші Коломиї опинився представник Іллі Киви

У квітні минулого року міський голова Коломиї Богдан Станіславський призначив на посаду штатного радника Михайла Мєскєва. Хто ця людина, і як він причетний до Іллі Киви?

Повідомляє Інформатор.

За цей час у кабінеті міського голови побувало 5 різних радників – Руслан Юрійчук, Михайло Мєскєв, Мирослава Березовська, Людмила Оленюк, Федір Чучман.

Михайло Мєскєв у коло улюбленців мера потрапив на першому місяці роботи й став отримувати і премію, й надбавку. Ці доплати становили 62% його заробітної плати. У травні йому нараховано майже 19 250 грн.

На сесії 16 лютого Богдан Станіславський підтвердив, що Мєскєв працював його радником, і додав, що він мав чималий досвід у земельних питаннях і тому його взяли на роботу. Наразі Мєскєв не працює в ратуші.

Хто такий Михайло Мєскєв

Михайло Мєскєв приїхав з Маріуполя, раніше працював у виконавчому комітеті Маріупольської міської ради. Був звинувачений за статтею “Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою”. Суди тривали кілька років і 2020 року справу закрили за терміном давності.

На сайті Верховної ради є постанова ЦВК про зареєстрованих довірених осіб кандидата у Президенти України Іллі Ківи на виборах 2019 року.

І серед низ 58 номером зареєстрована довірена особа Іллі Киви Мєскєв Михайло Сергійович.

Ілля Ківа – колишній проросійський політик з України, колаборант, сепаратист, українофоб. Народний депутат України 9-го скликання від проросійської політичної партії ОПЗЖ (2019—2022). Також відомий своєю вульгарною поведінкою у Верховній Раді, коли під час засідання натирав свій статевий орган прямо у сесійній залі.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору