Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Символіка на продаж: де купити Державний Герб України

Придбати товар із гербом України можна буквально де завгодно, особливо після початку повномасштабної війни. Сьогодні, до Дня Державного Герба України, ми переглянули популярні маркетплейси в пошуках нашого тризуба. 

Розповідає Інформатор.

Повісити герб на стіну кімнати чи кабінету — класичний варіант застосування символіки. Його можна придбати як у традиційному варіанті тризуба на щиті, так і в стилізаціях під будь-який інтер’єр.

А ось такі плакати є, певно, в кожному шкільному класі.

Ще одна дуже поширена форма використання символіки в класичному розумінні — державний прапор із гербом. Купити такий можна на будь-якому сайті, де продають прапори чи займаються друком на тканині. Також можна глянути на Аліекспрес — там чи не втричі дешевше, але чекати доведеться значно довше.

Підвіски, сережки чи інші прикраси з тризубом — хороший спосіб додати до образу патріотичних ноток. Знайти такі вироби досить легко: вони є на будь-який смак і з будь-якого матеріалу, як ювелірні прикраси, так і біжутерія.

Також достатньо різного одягу з гербом — такий з’явився в чималої кількості українських брендів і не тільки.

Деякі товари, на яких знаходимо герб, не такі поширені як, скажімо, кулон чи одяг. Ділимося з вами найцікавішим на наш погляд. До прикладу, нічники.

Ще є патріотичний мультитул і сокира. Й наперсток теж.

Як пов’язані між собою жетон із гербом і трав’яний гак? Ми теж не знаємо, але саме такий набір можна купити в категорії “Товари для виживання”.

Останнє на сьогодні — вельми сумнівний дизайнерський хід. Все ж друкувати державну символіку на спідній білизні —  не найкраща ідея, справді. Проте така річ існує й продається.

Читайте також: Бандера-мерч: як провідник ОУН став брендом

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору