Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Містян закликають створити шеврон для 78-ого окремого батальйону ТрО Івано-Франківська

Нещодавно 78-й окремий батальйон територіальної оборони м. Івано-Франківськ відзначив п’ятиріччя від дня створення. За цей час вони пережили багато маленьких і великих перемог, радісних зустрічей та, на жаль, непоправних втрат, проте вперто долали труднощі, гідно приймали виклики та здобували нові навички.

Пише Інформатор із посиланням на сторінку бригади.

Розлука з рідними, туга за домівкою це те, що відчуває практично кожен воїн батальйону, не зважаючи на те, що “домом” тепер все частіше стали називати бліндажі та окопи. І зараз, як ніколи, нам потрібно щось, що б щодня нагадувало, за кого ми тут стоїмо і кого захищаємо — маленький знак єднання з рідним містом, який завжди буде з нами та служитиме знаком розпізнавання для всього батальйону — нарукавний шеврон. Тому звертаємося до всіх активних жителів Івано-Франківська, тих, хто нас надихає, мотивує, підтримує і додає наснаги виживати у суворих запорізьких степах і мужньо тримати оборону на ввіреному нам відтинку фронту, аби війна не дісталася наших рідних домівок, допомогти нам розробити макет відзнаки, яку з гордістю носитимуть на плечі бійці 78 окремого батальйону ТрО м. Івано-Франківська“, — пишуть на сторінці бригади.

Свої варіанти у як фото або файл у форматі jpeg. (якщо виконані в графічних редакторах) просять надсилати в коментарях до цього посту або приватні повідомлення.

Читайте також: Воїн із Прикарпаття Олександр Клешко отримав орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору