Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Суд призначив калушанину місяць арешту за самовільний вихід із дому

17 лютого суд виніс вирок 32-річному мешканцю Калуша, який порушив правила адміністративного нагляду.

Пише Інформатор із посиланням на Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області.

Раніше ухвалою Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області обвинувачений перебував під адміністративним наглядом строком на 1 рік. Йому було заборонено виходити з дому у нічний час, заборонено перебувати в кафе, барах, ресторанах та в районі розташування Дрогобицької виправної колонії. Також чоловік мав реєструватись в органах поліції два рази на місяць.

В період із 05.04.2022 року по 17.01.2023 року обвинувачений не з’являвся на реєстрацію в Калуський РВП ГУНП в області та був не вдома, чим порушив встановлені обмеження ухвалою суду.

У лютому 2023 року між підозрюваним та прокурором Калуської окружної прокуратури було укладено угоду про визнання винуватості: обвинувачений беззастережно визнав свою винуватість у вчиненні кримінального правопорушення. Також сторони погодили покарання – арешт строком 1 місяць.

На судовому засіданні чоловік визнав себе винуватим у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення й просив затвердити угоду про визнання винуватості.

Заслухавши думку учасників судового засідання, суд вирішив затвердити угоду та призначити узгоджене сторонами покарання – 1 місяць арешту.

Читайте також: Втік із краденою сумкою: поліцейські затримали зловмисника

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору