Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківську оголосили конкурс програм і проєктів інститутів громадянського суспільства

Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради оголосив конкурс програм та проєктів інститутів громадянського суспільства. Переможці отримають часткове фінансування проєктів за рахунок міського бюджету.

Пише Інформатор із посиланням на Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради.

Пріоритетні напрямки конкурсних робіт — розвиток та підтримка волонтерства, підтримка молоді-ВПО та сприяння її інтеграції в громаді, військово-патріотична підготовка.

Інститут громадянського суспільства може подати на конкурс кілька проєктів без обмежень щодо формату заходів.

Граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів однієї програми (проєкту, заходу) 7 150, 00 грн., власний внесок інституту громадянського суспільства повинен становити не менше 15% від суми проєкту. При плануванні заходів та кошторису врахувати рекомендації п. 19 Постанови КМУ від 09.06.2021 р. №590 із змінами та доповненнями.

В конкурсі беруть участь інститути громадянського суспільства, зареєстровані не пізніше ніж за шість місяців до оголошення конкурсу, та які подали на розгляд конкурсної комісії наступні документи:

  • заява про участь у конкурсі;
  • інформація про діяльність організації, зокрема досвід у реалізації програм та проектів, за рахунок бюджетних коштів, інших джерел фінансування за 2022 рік;
  • копії реєстраційних документів організації (виписки, Статуту та довідки про неприбутковість організації);
  • опис програми, проекту та кошторис витрат на реалізацію;
  • листи-підтримки партнерів (за наявності).

Прийом документів розпочинається з 1 березня 2023 року. Кінцевий термін подання — до 17 год. 31 березня 2023 року.

Конкурсна пропозиція складається державною мовою, подається в друкованому (2 екземпляри) та електронному вигляді (Е-mail: depmolodsportif@gmail.com). Відповідальність за достовірність інформації несе учасник конкурсу.

Прийом програм та проектів проводиться за адресою: вул. Грушевського, 21, кабінет 812, відділ молодіжної політики Департаменту молодіжної політики та спорту міської ради. Довідки за тел.: (0342) 53-40-79.

Консультація щодо написання та подання конкурсних пропозицій відбудеться 9 березня о 17:00 у змішаному форматі. Онлайн на платформі Zoom та Офлайн за адресою: вул Грушевського 21. Реєстрація за посиланням.

Читайте також: У Франківську стартує конкурс проєктів і програм розвитку місцевого самоврядування

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору