Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що показують у кінотеатрі “Космос” | розклад сеансів

Неділя – чи не найкращий час, аби подивитися цікавий фільм. У франківському кінотеатрі “Космос” найближчими днями можна переглянути українську стрічку про війну, горор, фантастику та фільми для всієї родини. 

Повідомляє Інформатор.

“Мирний-21”

Драма, військовий, Україна.

В основу стрічки й лягли події червня 2014 року, коли окупанти намагались схилити прикордонний загін на свій бік.  Тут об’ємні, цікаві персонажі, яким хочеться співчувати не лише за фактом “герой — український військовий” (як нерідко буває в жанрі воєнного кіно), а ще й тому, що це особистість із власною історією. Звісно, з усіх героїв не розкриті всі, хронометраж не дозволяє. Більше – читайте у нашій статті.

Сеанси:

  • 16:00

“Людина-мураха та Оса: квантоманія”

Екшн, фантастика, США.

Фільм – третя частина трилогії про Людину-мураху від “Marvel”. Продовження пригод Скота Ленґа і Гоуп ван Дайн. Вони разом із батьками Гоуп досліджують квантовий світ. Що ж їх там чекає – дивіться у кіно.

Сеанси:

  • 12:00
  • 14:00
  • 18:30

“Ведмідь під кайфом”

Комедія, трилер, США.

Фільм -трилер на основі реальних подій. Тут є сцени не для чутливих глядачів чи дітей. Наркодилер губить сумки, вщент заповнені кокаїном – він невдало приземлився серед густих лісів. Дикий ведмідь знаходить вантаж, ковтає наркотики і відчуває жагу крові.

Сеанси:

  • 14:10
  • 20:00

“Два шефи – забагато”

Комедія, Іспанія.

У фільм йдеться про Мікеля та його батька, який повертається після тривалого зникнення. Обоє – кухарі. Причому батько – справжня легенда. Через амнезію йому важко відновити знання, але він все одно наводить свої порядки на кухні. Два шефи на одній кухні – то забагато.

Сеанси:

  • 18:00

“Астерікс і Обелікс: Піднебесна Імперія”

Пригоди, сімейний, Франція.

Астерікс й Обелікс знову повертаються на екрани. Події відбуваються у 50 році до нашої ери. Імператрицю Китаю ув’язнили після державного перевороту. Донька імператриці принцеса Сас-Ї втікає до Галлії і просить допомоги у Астерікса та Обелікса. Нагадаємо, вони наділені надлюдською силою завдяки чарівному зіллю.

Сеанси:

  • 16:20

“Демонічне прокляття Абізу”

Фільм жахів, США.

Молода пара – Арт і Клер – чекають на дитину. Арт повертається до батька через 15 років додому, щоб помиритися зі своїм батьком. Батько Саул – ортодоксальний єврей, власник компанії з надання ритуальних послуг для хасидів. У морг привозять тіло, яким оволоділа древня сила.

Сеанси:

  • 12:00

Телефони кінотеатру “Космос”: 050 433-14-05, 050 433-14-06

Сайт: www.liniakino.com, де квитки можна придбати онлайн.

Слідкуйте за нами. Наступний розклад сеансів ми оприлюднимо 2 березня, у четвер.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору