Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Поліцейські Франківщини привітали з Днем народження сина загиблого військового

6-річний Дем’янко святкував свій День народження. Він мріє стати правоохоронцем і дуже хотів познайомитися з поліцейськими. Батько хлопчика, 42-річний Володимир Островський, загинув минулого року на війні.

Розповідає Інформатор, покликаючись на поліцію області.

В минулорічний день народження Дем’яна, його батько вирушив на фронт захищати нашу Україну. На жаль, в середині березня під час запеклого бою на Київщині захисник загинув. Він був навідником батальйону оперативного призначення НГУ ім. Сергія Кульчицького. В чоловіка залишилось двоє дітей.

Дружина захисника звернулася до правоохоронців та військових і розповіла про мрію дитини. Співробітники ювенальної превенції Коломиї приїхали в День народження хлопчика. Подарували йому м’які іграшки, солодощі, повітряні кульки, а ще шапку поліцейського.

Також привезли подарунки і для старшої сестри хлопчика. Їй вручили картину, солодощі та квіти.

“Торік на день народження Дем’янчика ми востаннє бачила нашого тата, тому переповнюють змішані відчуття. Я дуже вдячна всім, хто відгукнувся на мою ідею. Дем’янчик дуже полюбляє поліцейських, він мріє стати правоохоронцем, адже він знає, що вони – уособлення сили, впевненості, справедливості, за яку завжди боровся наш батько”, – розповіла мама іменинника Анна Дзибень.

Інформатор також приєднується до привітань Дем’яна й бажає йому всього найкращого. А усій родині висловлює слова скорботи за загиблим Героєм Володимиром Островським.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору