Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Де купити ексклюзивну сіль в Івано-Франківську

Нещодавно в Івано-Франківську на полицях кількох магазинів з’явилася лімітована серія солі “Міць. Українська кам’яна”. Це маленький пакунок унікальної солі, яку видобули у квітні 2022 року на заводі “Артемсіль”. Він знаходився на Донеччині.

Розповідає Інформатор.

Окупанти майже знищили цей завод, лишивши від нього уцілілі шахти. Для його повного відновлення треба багато часу й зусиль. Підприємство було монополістом у виробництві солі. Тому коли воно перестало функціонувати, це відчули як українці, так і закордонні споживачі.

Попри це державне підприємство, у співпраці з платформою United24, створило лімітовану партію солі із шахт Соледару. Усі кошти від продажу планують передати на формування ударної флотилії з дронів-камікадзе.

“Але сама сіль — сіль із шахт Соледара — вціліла. Ми розділили 20 тонн солі на 100 000 символічних пачок, проілюстрував які дизайнер Артем Гусєв”,додали у пресслужбі компанії.

Лімітовану серію можна придбати лише в мережі супермаркетів “Сільпо”. Стартував продаж 21 лютого. Коштує такий пакуночок – 500 грн, однак 465 грн з цієї суми перерахують на закупівлю дронів FPV (first person view), вартість яких близько $700 за одиницю.

Інформатор вирішив перевірити, чи можна в Івано-Франківську придбати таку сіль? І чи у всіх супермаркетах “Сільпо”, яких у нашому місті є 3, вона є у наявності?

Ми завітали до супермаркету за адресою: вул. Дністровська, 3. Пакуночків солі там було не багато.

Далі ми відправилися в супермаркет, який знаходиться на Північному бульварі, 2А. Там було більше колекційних пакунків.

І останній супермаркет у Івано-Франківську знаходиться на вулиці Гетьмана Мазепи, 168. Там було найбільше колекційної солі з усіх супермаркетів.

Тож якщо ви хочете придбати цей пакунок, то можете це зробити в будь-якому з супермаркетів “Сільпо” Івано-Франківська.

Читайте також: Довгоочікувана “Мавка. Лісова пісня” вже в кіно — “Космос” запрошує на прем’єру.

Артем Тригуб

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору