Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Довгоочікувана “Мавка. Лісова пісня” вже в кіно — “Космос” запрошує на прем’єру

Сьогодні, 2 березня, в кінотеатрах вийшов український 3D-мультфільм за мотивами драми-феєрії Лесі Українки “Лісова пісня”. Його створювали протягом семи років, а сьогодні запрошують на перші сеанси.

Пише Інформатор.

Відвідати “Мавку” можна в кінотеатрі “Космос” сьогодні о 15:50 та 18:00. Це фентезі, анімація та комедія про життя міфічних істот серед древніх українських лісів. Квитки можна купити на касі театру або за посиланням. 

Також у кінотеатрі покажуть прем’єрну дев’яту частину культової спортивної франшизи “Крід III: Спадок Роккі Бальбоа”. Події фільму розгортаються за декілька років після випуску “Крід ІІ”, коли головний герой Адоніс вже завершив кар’єру боксера та став бізнесменом і власником свого спортивного клубу. В нього налагодилося особисте життя, як раптом на горизонті з’являється старий друг дитинства Деміен. Він мав всі шанси стати одним з найкращим боксером, але попав у в’язницю. Як будуть розгортатися події після зустрічі двох колишніх друзів, дивіться вже сьогодні о 17:00.

Окрім цього, в кінотеатрі “Космос” до перегляду можна обрати фільми “Мирний-21”, “Ведмідь під кайфом”, “Людина-мураха та Оса: Квантоманія”. Більше інформації дізнавайтеся на сайті.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору