Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Бурштинській центральній лікарні запрацювала киснева станція

Вчора, 1 березня, в Бурштинській центральній міській лікарні освятили й урочисто запустили в роботу кисневу станцію.

Пише Інформатор із посиланням на Департамент охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА.

Цей проєкт реалізували завдяки коштам з державного бюджету за сприяння Міністерства охорони здоров’я України. Також за допомогою цього фінансування вдалося переоснастити систему забезпечення медичним киснем та надати послуги технічного нагляду.

Ця киснева станція дозволить значно збільшити кількість кисневих точок та на 100% забезпечити доступ кисню до ліжок, які призначені для лікування пацієнтів з COVID-19.

З нагоди відкриття Бурштинську центральну міську лікарню відвідав директор департаменту охорони здоров’я Ігор Дмитренко.

Своєю чергою, киснева терапія була основним методом в лікуванні важкохворих пацієнтів з коронавірусною хворобою, тому, навіть не зважаючи, що COVID-19 зараз менш “агресивний”, запуск в роботу такої станції досить важливий та необхідний. Ми вдячні Міністерству охорони здоров’я, що завдяки плідній співпраці вдається реалізувати не один проєкт для покращення якості надання медичної допомоги населенню України та Прикарпаття зокрема“, — каже Ігор Дмитренко.

Читайте також: Дипломатична місія “Три моря” допомагатиме створювати реабілітаційні центри для військових на Прикарпатті

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору