Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На Прикарпатті прощатимуться із загиблими військовими

На жаль, наша область прощатиметься із військовослужбовцями, які віддали свої життя за свободу й незалежність України. 

З сумом повідомляє Інформатор.

Першого захисника звати Андрій Юревич. Він був водієм стрілецького взводу 10 окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”.

Його призвали на військову службу 28 квітня 2022 року.

На жаль, 5 березня 2023 року він помер у лікарні Дніпра.

“10 березня, Долинщина зустрічатиме тіло захисника Андрія ЮРЕВИЧА. Скорботний кортеж вирушить від КНП “Долинська багатопрофільна лікарня” (точний час зустрічі та маршрут буде повідомлено додатково). Просимо віддати останню шану бійцю та зустріти його “живим коридором”,написав міський голова Долинської територіальної громади Іван Дирів.

Також повідомили, що чин похорону відбудеться завтра, 11 березня. Сьогоднішній та завтрашній дні оголосили Днями жалоби у Долинській громаді за загиблим захисником.

Другий захисник – Накладюк Василь Васильович. Він загинув від російської орди в районі міста Соледар біля села Роздолівка Донецької області. Це сталося 8 березня.

Народився захисник 02.10.1968 року. Проживав в селі Букове Пасічнянської територіальної громади. Службу проходив навідником гірсько-штурмового відділення гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти військової частини А3892.

“Василь назавжди залишиться прикладом самовідданості у боротьбі за нашу свободу і незалежність. Ми щодня докладаємо максимум зусиль, аби вибороти Перемогу, але яку високу ціну доводиться платити. Йдуть найкращі!!! Велике горе для всіх. Співчуття дружині, рідним, близьким та всіх хто знав Героя Василя!!!”,написав голова Пасічнянської ОТГ Андрій Гунда.

Вічна пам’ять Героям!

Читайте також: На Франківщині прощатимуться з легендарним “Да Вінчі”

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору