Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

“Амбасадор дитинства”: в Івано-Франківську провели дитячий фестиваль

Вчора, 11 березня, в Івано-Франківському національному академічному драматичному театрі ім. Івана Франка влаштували свято для дітей.

Пише Інформатор із посиланням на пресслужбу голови ОВА.

Фестиваль відкривала голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук. До “Амбасадора Дитинства” готувалися тиждень. На свято прийшли як дітки із Франківська, так і з інших областей.

Наша область прийняла дуже багато дітей з інших областей, де йдуть бойові дії, і нам приємно, що ці діти сьогодні з нами – щасливі та посміхаються. Ми завжди будемо турбуватися про те, щоб у малечі було щасливе дитинство. Молитимемо Господа, щоб уберіг їх від біди та негараздів“, – каже Світлана Онищук.

“Амбасадор Дитинства” зібрав відомих артистів України й блогерів. Діти разом із ними співали й танцювали. Також на заході розписували еко-торбинки на патріотичну тематику.

Захід відвідали багато діток, а саме, місцеві діти, діти-переселенці, діти загиблих військових, діти з інших міст та сіл, котрим допомогли приїхати організатори дійства“, – пишуть в ОВА.

“Амбасадор Дитинства” підготував вже 15 безкоштовних благодійних заходів. Наразі їх відвідали понад 40 тисяч дітей разом із батьками.

Під час дійства були розваги від наукового музею “Нова Енергія”, майстер-клас “Оживи героя за допомогою штучного інтелекту”, експолокація наукового музею “Нова енергія” – “Місія Марс” – спробуй керувати роботом-марсоходом, переміщаючи сонячні панелі для порятунку космонавтів”. Також для малечі організували майстер-клас для маленьких мрійників, де діти створювали картину, яка відобразила їхній внутрішній світ. Саме через творчість, переконані організатори заходу, діти вчаться вірити в диво у цей складний для країни час.

На фестивалі було три блоки: просвітницький, музичний і автограф-сесія.

Перший блок – “Просвітницька діяльність для дітей”. Це різні гуртки й музеї, які долучилися. Учасників знайомили із дитячою Конституцією. Таку акцію підтримала перша леді країни Олена Зеленська. На інтерактиві діти активно відповідали на запитання, пов’язані з Конституцією України. Найактивніші отримали в подарунок дитячу Конституцію.

Під час концертної програми діти могли сфотографуватися із кубком Євробачення й послухати виступи улюблених артистів.

Третій блок – автограф-сесія, на якій діти фотографувалися із своїми кумирами.

Читайте також: В Івано-Франківську проведуть свято для діток, куди запросять відомих артистів, Тік-Токерів і блогерів

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору