Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Скільки вартують огірки у Франківську?

Кілька днів тому в соцмережах франківці обговорювали вартість огірків у місті. В одному з телеграм-каналів була інформація про те, що за кілограм огірків доведеться заплатити 270 гривень. Ми вирішили перевірити, чи справді ці овочі у Франківську на вагу золота, тому завітали на центральний ринок, а також у супермаркети.

Що з цього вийшло, ділиться Інформатор.

Ціни на ринку коливаються від 100 до 160 гривень. 160 гривень за кілограм просять найчастіше, проте можна придбати огірки й за 120, й за 140 гривень.

Огірки на цьому фото, за словами продавчині, уманські. Ті, що зліва, обійдуться вам у 160 гривень за кілограм, справа — в 100 гривень.

Після ринку ми вирішили перевірити ціни у двох мережах супермаркетів неподалік — “Сільпо” й “АТБ”. В обох маркетах огірки продають зі знижкою.

У “Сільпо” ви можете купити кілограм огірків за 105 гривень зі знижкою. Коли термін її дії завершиться, вони обійдуться покупцям у 110 гривень.

В “АТБ” можна обрати з двох видів: огірки тепличні або ж першого ґатунку.

За кілограм тепличних тут просять 99 гривень. Огірки першого ґатунку зараз продаються за 102 гривні зі знижкою, без знижки — 115 гривень.

Огірків, які б вартували 270 гривень за кілограм, Інформатор не знайшов.

Читайте також: Скільки коштує орендувати електросамокат в Івано-Франківську?

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору