Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Збив не одну, а двох дівчат: бабця потерпілої долинянки прокоментувала аварію, що сталася 18 березня

Нещодавно ми писали, що 18 березня в місті Долина сталася ДТП. 24-річний водій  “Mazda” збив 10-річну дівчинку на пішохідному переході.

Пише Інформатор.

До нас звернулася бабця потерпілої дівчинки Ганна Романютенко, яка попросила висвітлити ситуацію з її боку. Жінка уточнила, що потерпілу дівчинку звати Марічка, їй 11 років. Того дня в пані Ганни гостювали її племінниці та племінник. Вони вирішили піти в магазин, щоб купити собі щось смачне. Для цього їм необхідно було перейти дорогу, що проходить недалеко від дому жінки.

Попереду на пішохідному переході йшов 12-річний племінник, ззаду — 11-річна Марічка та 17-річна Сніжана.

Хлопчик розповідає: “Я подивився в один бік, в інший. Тоді вирішив перебігти дорогу, завжди так роблю, бо не хочу затримувати водіїв. Коли я вже майже був на іншому боці дороги, почув гучний звук. Повертаю голову і бачу, як летить від машини наша Марічка”. Він також додав, що швидкість авто була велика, адже не зрозумів, звідки взялася машина.

Про аварію бабці повідомила старша Сніжана, яка прибігла додому в сльозах. Коли вони з пані Ганною прибули на місце події, бабця побачила дві машини, що зупинилися перед пішохідним переходом, а третя — “Mazda”, що збила дівчинку — була позаду пішохідного з розбитим лобовим склом. Поруч лежала племінниця, яка ледь рухалася. Перехожі збоку викликали швидку та поліцію.

“Приїхала швидка, Марічці на ногу наклали шину, забрали до реанімації, зараз вона вже в звичайній палаті в Івано-Франківську. По дорозі лиш помітила, що в дитини не відкривалось одне око. Старша Сніжана дуже сильно плакала після аварії, бо казала, що не змогла зберегти дитину”, — розповідає пані Ганна. Вже потім Сніжана сказала, що її болить коліно, бо водій також зачепив дівчину.

Керманич “Mazda” на зв’язок з родиною не виходив, натомість їм телефонувала мама чоловіка та казала, що він хворий. Бабця каже, що вони дізнались інформацію про те, що в чоловіка розсіяний склероз, погіршення зору, слуху та координації, і вона взагалі не розуміє, як він може керувати авто. Окрім цього, мама керманича, за словами пані Ганни, пропонувала їм хабаря, щоб уникнути відповідальності за цю ситуацію. До слова, потерпілій Марічці зробили операцію на нозі, вона має багато синяків та забоїв.

Бабця Ганна каже, що вчора дізналася про те, що сім’я керманича найняла адвоката, який хоче довести, що дівчинка сама вибігла на дорогу. Тому й звернулася до Інформатора, аби розповісти власну версію подій. Окрім цього, вона добавила, що поблизу пішохідного переходу міського влада Долини поставила камери відеоспостереження, але вони чомусь не працювали.

Ми спробували зв’язатися з мамою керманича. Вона взяла слухавку і пообіцяла зателефонувати пізніше. Потім ми їй знову перетелефонували, спочатку вона не відповідала, а далі — збила телефонний виклик.

Ганна Романютенко каже, що в стані стресу на пішохідному переході взяла водія за кофту і почала її “шарпати”, але каже, що більше жодних протиправних дій не вчиняла і просто хоче домогтися справедливості.

Про аварію читайте на сайті: У Долині водій на переході збив дівчинку

Анастасія Стецькович

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору