Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На двох блокпостах Прикарпаття поліція зупинила водіїв з наркотиками та холодною зброєю

23 березня у Долині та Рогатині на блокпостах поліція зупинила порушників, які перевозили холодну зброю та наркотики. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу обласної поліції.

У Долині поліцейські зупинили для перевірки легковик ВАЗ. Поведінка водія видалася правоохоронцям підозрілою. У машині знайшли зіп-пакет з порошкоподібною речовиною, зовні схожою на психотропну.

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

У Рогатині співробітники поліції зупинили автомобіль “Audi”. За кермом перебував 35-річний мешканець Вінницької області. Поліцейські знайшли холодну зброю. Документів на носіння чи зберігання зброї він не надав, а також не зміг пояснити її походження. Окрім того, чоловік був п’яним. За нетверезу їзду інспектори склали на керманича адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП. У 42-річного пасажира інспектори вилучили пакет з наркотичною речовиною.

Слідчі територіального підрозділу розпочали досудове розслідування за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. В обох випадках речові докази вилучили та направили на експертне дослідження.

Читайте також: П’ять років за крадіжку. Прикарпатка вдванадцяте сяде за ґрати.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору