Буряк – унікальний овоч, з якого можна зготувати безліч страв. Він корисний, смачний та за доступною ціною. Саме цей рецепт чудово підійде для пісного столу.
Інформатор теж його спробував.
Почнемо з продуктів. Вам знадобиться:
- Буряк – 400 г;
- Гриби варені- 200 г;
- Часник – 3 зубчики;
- Оцет – пів чайної ложки;
- Олія – 2-3 ст.л.;
- Петрушка, сіль, перець мелений.
Продукти є, тож готуємо. Варимо буряк. Охолоджуємо, чистимо та натираємо на великій тертці.Чистимо часник, дрібно натираємо.
Варимо гриби, промиваємо холодною водою та викидаємо в тарілку. Туди додаємо оцет і залишаємо настоятись 30 хвилин.
Після цього з’єднуємо усі інгредієнти, додаємо сіль, перець за смаком і зелень. Усе заправляємо олією та смакуємо.
Усім смачного. Готуйте разом з нами.
До теми: Яйце пашот з мікрогріном | рецепт тижня.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com