Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Пісний салат із буряка | рецепт тижня

Буряк – унікальний овоч, з якого можна зготувати безліч страв. Він корисний, смачний та за доступною ціною. Саме цей рецепт чудово підійде для пісного столу.

Інформатор теж його спробував.

Почнемо з продуктів. Вам знадобиться:

  • Буряк – 400 г;
  • Гриби варені- 200 г;
  • Часник – 3 зубчики;
  • Оцет – пів чайної ложки;
  • Олія – 2-3 ст.л.;
  • Петрушка, сіль, перець мелений.

Продукти є, тож готуємо. Варимо буряк. Охолоджуємо, чистимо та натираємо на великій тертці.Чистимо часник, дрібно натираємо.

Варимо гриби, промиваємо холодною водою та викидаємо в тарілку. Туди додаємо оцет і залишаємо настоятись 30 хвилин.

Після цього з’єднуємо усі інгредієнти, додаємо сіль, перець за смаком і зелень. Усе заправляємо олією та смакуємо.

Усім смачного. Готуйте разом з нами.

До теми: Яйце пашот з мікрогріном | рецепт тижня.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору