Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

“Ця робота — наш вклад у перемогу”: у Франківську відбудеться прем’єра вистави про військового-журналіста

У вівторок, 29 березня, відбудеться прем’єра нової вистави «Інтерв’ю з Богом» у драмтеатрі ім. Івана Франка. Частину виручених коштів буде передано на реабілітацію поранених військових.

Деталями ділиться Інформатор.

Нова постановка Ростислава Держипільського «Інтерв’ю з Богом» створена на основі американської історії про журналіста, колишнього військового, який не здатен пережити всі страхи війни і не може знайти себе у мирному житті.

Як говорить сам режисер: « Вистава була не запланованою. Однак показує реальну проблему, адже рідні наших Героїв, які загинули, думають, що ми забули про їхнє горе. Тож ми хочемо допомогти нашим захисникам і їх сім’ям, адже вони зараз травмовані війною. Ми хочемо, щоб герої розуміли, що їх завжди будуть любити та підтримувати їхні рідні».

Також Ростислав Держипільський додає, що навмисне не брали за основу наші українські історії, адже ще не настав час, щоб виставляти теперішні події.

Постановча група та актори обіцяють, що вистава «Інтерв’ю з Богом» відкриється для глядачів по-новому з елементами франківських вуличок в сучасному світі.

Завітати на прем’єру вистави можна 29 березня в Івано-Франківський драматичний театр імені Івана Франка о 18.00.

Читайте також: Що відбудеться в Івано-Франківську 28 березня.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Валентина Вінковська

Нагору