Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

LA П’єц: доставка нормальної їжі в Івано-Франківську!

Бажаєте скуштувати повноцінний поживний обід для ділової людини? Легко – ваше замовлення прийнято! Швидка та якісна доставка їжі LA П’єц пропонує замовити бургер в Івано-Франківську та перекусити, не відриваючись від роботи.

Радить Інформатор.

Бургери або гамбургери популярні вже понад 100 років. Спробуємо розгадати секрет цієї страви, яка успішно пройшла трансформацію від простої булочки з котлетою до повноцінного перекусу, який підкорив серця багатьох людей. Чому бургер популярний? Він поєднує швидкість приготування із розмаїттям рецептів, повноцінний прийом їжі з можливістю поїсти буквально на ходу, не застосовуючи столових приладів та не відволікаючись на тривале приготування їжі. Якщо ще додати доставку https://la.ua/ivano-frankivsk/burgers/ – стрімку, як у фільмі про супергероїв, то бургер є чудовим рішенням для американської вечірки з друзями, вечірнього перегляду кінофільму, швидкого обіду в офісі або в дорозі.

Таємниці смаку бургерів

Сучасні бургери досить далеко пішли від найпростішого складу. Залишилися лише класичні елементи, на кшталт ніжної булочки, яку розрізали навпіл і допомагають утримувати котлету, оточену салатом та овочами в соусі. До речі, соус повинен добре просочувати булочку, надаючи пікантності, ніжності та відмінного смаку усім інгредієнтам. У той же час булочка відрізняється м’якістю – вона повітряна, що дозволяє акуратно стиснути її, щоб відкусити бургер і насолодитися одночасно всіма інгредієнтами. Саме це і є гарантією доброго смаку дозволяючи отримати насолоду від їжі!

Як зробити замовлення?

Як замовити бургер в LA П’єц? Найкращий варіант – встановити додаток служби доставки на смартфон. Далі все просто: перейти на сайт компанії та визначитися із замовленням. А ось це вже може зайняти більше часу, тому що варіанти бургерів, що пропонуються тут  – https://la.ua/ivano-frankivsk/burgers/досить різноманітні. Це може бути нормальний, класичний гамбургер чи неймовірний, величезний Біг Батько, здатний вгамувати дикий апетит. А можливо, вам захочеться насолодитися витонченим смаком сиру. Тоді пам’ятайте, що краще за сирного бургера може бути тільки дуже сирний.

Ви є шанувальником пікантних смаків і незвичайних рішень? Ніжне поєднання курячої котлети та сиру Чеддер, приправлених соусом каррі, напевно, припаде вам до смаку. Один з варіантів, пропонованих LA П’єц – додатково замовити гарнір. Це може бути картопля фрі, крокети або десерт у вигляді сирних кульок, а також ніжний кетчуп або сирний соус. Як напій до бургерів прийнято замовляти Кока-Колу: її освіжаючий і бадьорий смак найкраще поєднується з класичним фастфудом.

Далі залишається зробити швидкий клік на кнопку замовлення, вказати адресу доставки та оплатити сервіс готівкою або безготівковим розрахунком, карткою кур’єру. Чекайте: від моменту прийняття замовлення до того, як пакет з гарячими бургерами опиниться у вас в руках, пройде не більше 29 хвилин! Головний нюанс: замовлення від 200 грн. доставляються містом безкоштовно, тому перекушувати разом із друзями не тільки весело, а й вигідно!

З питань розміщення реклами звертайтесь на електронну адресу informator.ivanofrankivsk@gmail.com

або за телефоном +38 (096) 989 60 87.

Нагору