Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

У Хмельницькому священники московського патріархату побили українського військового: деталі

У Хмельницькому священники УПЦ МП побили військового. Хлопець пішов до московського храму, щоб запитати “скільки людей ще має загинути, щоб ви перестали ходити до московського патріархату?”. Після цього на нього накинулися.

Повідомляє Інформатор. Відео побиття опублікував депутат облради Віктор Бурлик.

Військовий Артур Ананьєв на початку повномасштабної війни добровольцем пішов на фронт в складі 19 стрілецького батальйону. Отримав контузію та черепно-мозкову травму. За словами депутата, поліцейські, які приїхали на виклик, затримали військового по ст. 173 КУпАП “дрібне хуліганство”.

“Мені гидко, що в моєму рідному місті поліція кришує московський патріархат, коли по всій країні правоохоронці відкривають справи за державною зрадою московських попів. Обличчя прихожан теж показане, всі спостерігали, як мордували військового, який захищав Україну та ризикував своїм життям. Прошу максимальне поширення!”, – написав Бурлик.

Нагадаємо, викорінюють московську церкву. Почали з Києво-Печерської Лаври. Представники УПЦ МП зверталися до президента, аби їх не виселяли. 31 березня Мінкульт відправив комісію для перевірки майна Києво-Печерської Лаври. Ченці разом із затягнутим натовпом зі штовханиною та поливання водою відтіснили комісію, так і не пустивши їх на територію святині.

2 квітня у Києво-Печерській лаврі пройшла ранкова недільна служба. Службу знову прийшов проводити Онуфрій (Березовський). Цього разу митрополита УПЦ МП Павла (Лебедя) не було – через домашній арешт. Його звинувачують у порушенні рівноправності громадян залежно від їхньої расової, національної, регіональної приналежності, релігійних переконань, а також у виправданні чи запереченні збройної агресії.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору