Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

У міській раді Івано-Франківська відзвітували про виконання бюджету в І кварталі 2023 року

Вчора, 7 квітня, під час сесії міської ради депутати розглянули виконання бюджету за І квартал 2023 року.

Пише Інформатор із посиланням на Вікторію Сусаніну.

Перша заступниця міського голови розповідає, що виникла потреба уточнити кошти на виплату заробітної плати освітянам. Наразі є дефіцит у 62 мільйони гривень до кінця року й частину коштів якраз спрямують на зарплату. Також є перевиконання в сумі 54 мільйони гривень, яке планують розділити на матеріальні допомоги, на освітню субвенцію й інші потреби бюджету.

Зараз ідуть посильні виплати нашим військовим та іншим категоріям населення через Департамент соціальної політики. Так само буде спрямована частина перевиконання, щоби надалі утримувати в тому ж темпі виплати соцдопомог“, — каже Вікторія Сусаніна.

За перший квартал на допомогу військовим вже виплатили 21 мільйон прямим субвенціями й майже 15 мільйонів через соціальні виплати. Військовим, які отримують заробітну плату на початку місяця, дофінансовують її так само на початку місяця.

Станом на сьогодні виплатили ще 1,2 мільйона субвенцій. 100 тисяч гривень були на рахунку благодійного фонду, їх також перерахували на потреби 102 бригади.

Якщо брати по виконанню І кварталу, то ми маємо непогане виконання. Маємо хороші показники, хороші тенденції, хоча є така ситуація як по податку на доходи фізичних осіб наших промислових підприємців маємо незначний спад“, — каже перша заступниця міського голови.

Читайте також: Без шлюбу – ні: міські депутати не хочуть ухвалення законопроєкту про цивільні партнерства

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору