Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Салат із редьки | рецепт тижня

Весняний салатик – це саме те, що потрібно зараз нашому організму. Корисний, легкий і смачний перекус чи доповнення до основної страви, який точно сподобається вашій родині.

Інформатор готує для вас.

Підготуємо всього декілька інгредієнтів, а саме:

  • Редьку,
  • Яйця,
  • Сіль, перець,
  • Олію,
  • Та зелену цибулю.

І починаємо готувати. Варимо яйця: 2, 3 а може і 5, залежить від того, скільки ви хочете мати салату. Охолоджуємо варені яйця, чистимо та кришимо кубиками. І вкидаємо в миску.

Миємо редьку та нарізаємо півкільцями й додаємо до яєць.

Миємо і подрібнюємо цибульку.

Змішуємо усі продукти, поливаємо олією, солимо й перчимо. Добре перемішуємо.

Смачного! Готуйте разом з нами.

Читайте також: “Копчене м’ясо, холодець та паска”, — чим на Великдень частуватимуть воїнів у 102 бригаді

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору