Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Калуші презентували нову марку від Укрпошти

Сьогодні, 10 квітня, у Калуші презентували нову марку від Укрпошти. 

Повідомляє Інформатор.

Захід відвідали, зокрема, гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський та мер міста Андрій Найда. Міський голова сказав, що перший концерт гурту після перемоги відбудеться в Калуші.

Олег Псюк був небагатослівним та розповів, що задоволений візуальним виглядом марки. Відтак відбулось спецпогашення кількох марок на конвертах — печатку поставили особисто гендиректор поштової компанії, мер Калуша та вокаліст гурту.

Придбати нові марки можна у філателістичних крамницях Укрпошти, а також у всіх поштових відділеннях компанії та онлайн. Тираж поштової марки — 780 000 прим.

Окрім нових марок “Kalush Orchestra”, на заході можна було придбати марки “Пес Патрон” та мерч – світшоти, горнятка тощо.

Також незабаром Укрпошта розпочне онлайн-аукціон, де розіграє непогашені марки з новим дизайном. Гроші планують передати на користь об’єднаної штурмової бригади Нацполіції “Лють”.

У гендиректора Укрпошти Ігора Смілянського Інформатор запитав щодо ситуації зі співпрацею з Raiffeisen Bank:

“За один день, навіть, якби хотів, такі великі системи не переключаються. Тому надалі будемо дивитись. Укрпошта вже давно планує зробити свій банк, і тоді ми зможемо самі оперувати всіма платежами. Проте наразі Укрпошта не має офіційних підстав відмовлятись від співробітництва”, — зазначив Смілянський.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору