Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Про скорочення працівників мова не йде | як реформують лісову галузь на Прикарпатті

Сьогодні, 11 квітня, на нараді в голови Івано-Франківської ОВА Світлани Онищук серед іншого обговорили питання про реформування лісової галузі на Прикарпатті.

Повідомляє Інформатор.

Директор Карпатського лісового офісу ДП “Ліси України” Володимир Бедзян розповів, що реформа лісової галузі ліквідацію 24 обласних управлінь лісового та мисливського господарства та утворення 9 нових міжрегіональних. Також ліквідують лісгоспи.

“Утворено 9 регіональних лісових офісів. Один із них названо Карпатським лісовим офісом, який включає три області – Івано-Франківську, Львівську та Закарпатську. У структурі – 36 філій. Тобто лісогосподарські підприємства трансформувалися у філії. Ця процедура відбулася наприкінці грудня”, – каже він.

На Прикарпатті наразі працюють 13 філій. Перші результати роботи – збалансування фінансової дисципліни. Також Бедзян зауважив, що ПДФО 100% залишається на місцях по всіх філіях. А ще не ведеться мова про скорочення працівників.

“Ми зараз працюємо над розробкою уніфікованих штатних розписів. Тобто це питання назви посад. Можливо доведення перевести деяких людей на інші посади”, – додав він.

Нагадаємо, з 19 січня розпочало роботу Західне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства.

Контакти:

  • Електронна пошта: Info@w.forest.gov.ua.
  • Телефон приймальні: (032) 297-61-21

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору