Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Двоє уродженців Івано-Франківська та Молдови обкрадали помешкання пенсіонерів

Чоловік та жінка, народжені в Івано-Франківську та в Республіці Молдова, обікрали щонайменше 4 прикарпатських пенсіонерів.

Пише Інформатор з посиланням на поліцію області.

Злочинцям — 30 і 42 роки. Чоловік раніше був судимий за вчинення інших злочинів. Також має непогашену судимість за наркозлочини. Поліція встановила, що впродовж квітня шахраї в Івано-Франківську обкрадали людей похилого віку.

Зловмисники діяли за такою схемою: аферисти на вулиці вводили людей в оману, пропонували допомогти – піднести додому сумку тощо. А вже біля помешкань потерпілих зловмисники під різними приводами просились в оселю, звідки викрадали майно потерпілих, а саме телефони, банківські карти, ювелірні вироби тощо.

Їх затримали в готельному номері Івано-Франківська. Там знайшли гроші, викрадений мобільний телефон та інші речові докази. Обом затриманим повідомлено про підозру за вчинення кримінальних правопорушень.

Підозрюваним суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях здійснює окружна прокуратура Івано-Франківська.

Читайте також: Прикарпатець зарізав колишнього чоловіка своєї співмешканки — йому загрожує 15 років в’язниці

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору