Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Восьмирічний франківець передав понад 13 тисяч гривень на дрони для ЗСУ

Вчора наймолодший волонтер Громадської ініціативи Галичини Максим Косик відсвяткував день народження. Йому виповнилося 8 років. До цього дня він хотів зібрати 10 тисяч гривень для ЗСУ.

Пише Інформатор із посиланням на Громадську ініціативу Галичини.

Хлопчик волонтерить вже понад два роки: регулярно в  благодійному проєкті для онкогематологічного відділення ІФ ОДКЛ “На_шапку”, а також з власної ініціативи для допомоги ЗСУ.

На свій день народження Максим мав мету зібрати 10 000 грн для ЗСУ, проте йому вдалося зібрати 13 700 грн. Разом з мамою хлопчик сьогодні передав ці кошти на збір на дрони Mavic. У Громадській ініціативі Галичини додають, що це не перший донат від Максима.

Вітаємо тебе, друже! Дякуємо, що ти ростеш таким щирим і переконаним патріотом нашої України, що так вболіваєш за Перемогу і допомагаєш наближати її з усіх сил! Ти — гідний приклад не лише для однолітків, але й багатьох дорослих. Нам дуже шкода, що в такому юному віці ти збираєш гроші не на цікаві іграшки чи ґаджети для ігор та розваг, а на ґаджети для ЗСУ. Але ми дуже раді, що в нашої країни підростає таке майбутнє покоління!“, — пишуть на сторінці організації.

Читайте також: Як франківські медики виходили передчасно народженого Артемка

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору