Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Кого шукають роботодавці Івано-Франківська | вакансії

В Івано-Франківську на роботу шукають швачок, кондитерів, пекарів, лікарів, продавців, барменів, менеджерів, бухгалтерів та інших спеціалістів. 

Інформатор зібрав актуальні вакансії.

Державний центр зайнятості пропонує 715 вакансій. Серед них: продавець, асфальтобетонник (кілька вакансій), робітник з благоустрою, продавець продовольчих товарів, кондитер, швачка (кілька вакансій), прибиральник, кухонний робітник, вантажник, юрист, слюсар-ремонтник, вишивальник, механік, бармен, столяр та ін.

Найвища зарплата у 25 тис. грн у начальника відділення, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування – 22 тис. грн., лікаря-ортопеда-травматолога – 20 тис. грн.

У телеграм-каналі “Робота зараз” за запитом Івано-Франківськ шукають медсестру в “Діамеб”, пекарів, кухарів, касирів, продавців та обвалювальників м’яса у “Рітейл Фудмаркет”, менеджерів (управителів) із збуту в ТОВ “ІОТЕХ”, кондитера, слюсаря-ремонтника для “Івано-Франквськзалізобетон”, вантажника для ПП “ДНК”, волочильника кольорових металів та водія навантажувача ТОВ “ЗЗКМ”, сімейного лікаря, лікаря-кардіоревматолога, лікаря-невролога, лікаря-педіатра, лікаря-фізіотерапевтау “Медекс плюс” тощо.

Консультації з питань працевлаштування можна отримати в Івано-Франківській філії Івано-Франківського ОЦЗ:

  • Івано-Франківськ, вулиця Набережна імені Василя Стефаника, 34Б
  • 066 4145438

На сайті WORK.UA розміщено 1775 вакансій. Серед них: медичний представник на авто компанії, майстер манікюру, начальник охорони, продавець-касир, бариста, офіс-менеджер, головний бухгалтер, пекар та інші спеціалісти.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору