Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На Прикарпатті виявили двох чоловіків, які нелегально жили в Україні

Протягом тижня управління Державної міграційної служби в Івано-Франківській області перевірило двох громадян Азербайджанської Республіки. В управлінні з’ясували, що чоловіки перебувають в Україні нелегально.

Повідомляє Інформатор із посиланням на управління ДМС в області.

Після перевірки документів міграційна служба ухвалили рішення про те, що обидва азербайджанці мають виїхати з України. Щодо 27-річного чоловіка застосували процедуру примусового видворення, адже він вже потрапляв у поле зору міграційної служби і був зобов’язаний самостійно виїхати з України протягом місяця. За рішенням суду іноземця до кордону супроводили працівники міграційної служби. Найближчі 5 років йому заборонено в’їзд в Україну.

Справа 23-річного правопорушника не потребувала судового розгляду. Після ухвалення рішення про примусовий виїзд з України чоловік виконав припис і вже перебуває за межами України. Йому заборонили в’їзд на 3 роки.

Протягом 2023 року в Івано-Франківській області виявили понад 50 мігрантів з неврегульованим статусом. Йдеться про іноземців, які незаконно перебували в нашій країні. Майже 30 правопорушників примусово повернуті або видворені з України.

Читайте також: Від лютого частину документів із неправильною транслітерацією визнали недійсними — Державна міграційна служба

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору