Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Тірамісу по-простому | рецепт тижня

Смачний десерт, який легко приготувати й не за всі гроші світу. Розповімо спрощений варіант приготування.

Інформатор готує для вас.

Підготуємо інгредієнти:

-печиво Savoiardi — 300 г;

-цукор -150 г;

-кава розчинна залита окропом — 300 мл;

-сметана 400 г;

-згущував для сметани;

-вишні консервовані.

Починаємо готувати. Заварюємо каву в глибокій тарілці й даємо їй охолонути. Беремо сметану, додаємо згущувач і цукор та збиваємо до загустіння.

Відкриваємо печиво. Змочуємо його з однієї сторони в розчиненій каві та викладаємо в посудину, де буде тортик, у нас це звичайне деко.

Викладаємо шар змоченого печива, далі поливаємо сметаною. І так викладаємо декілька шарів, поки не закінчиться печиво. Зверху викладаємо вишні. Ставимо Тірамісу в холодильник на години 2 й тоді можна коштувати.

Смачного, готуйте разом з нами.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору