Смачний десерт, який легко приготувати й не за всі гроші світу. Розповімо спрощений варіант приготування.
Інформатор готує для вас.
Підготуємо інгредієнти:
-печиво Savoiardi — 300 г;
-цукор -150 г;
-кава розчинна залита окропом — 300 мл;
-сметана 400 г;
-згущував для сметани;
-вишні консервовані.
Починаємо готувати. Заварюємо каву в глибокій тарілці й даємо їй охолонути. Беремо сметану, додаємо згущувач і цукор та збиваємо до загустіння.
Відкриваємо печиво. Змочуємо його з однієї сторони в розчиненій каві та викладаємо в посудину, де буде тортик, у нас це звичайне деко.
Викладаємо шар змоченого печива, далі поливаємо сметаною. І так викладаємо декілька шарів, поки не закінчиться печиво. Зверху викладаємо вишні. Ставимо Тірамісу в холодильник на години 2 й тоді можна коштувати.
Смачного, готуйте разом з нами.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com